Blir du nyfiken och vill veta mer vad vi brinner för? Eller vad vi kan göra tillsammans med dig? Då borde vi ses över en kopp te och prata närmare. Kontakta oss gärna via mejl eller telefon.

VAD HANDLAR HÄLSOINGENJÖRERNA OM?

Hälsoingenjörerna startades för att två civilingenjörer, företagsledare och deras brinnande intresse för kost och hälsa ur ett ingenjörsmässigt perspektiv smälte samman. Efter 20 år av företagsledning, ledarskap, personalfrågor  och försäljning så visste de det mesta om vikten att prestera optimalt och vad som krävs för att hålla sig stark, frisk, fokuserad år ut och år in. I deras arbete mötte de ständigt människor om inte mådde bra, varken fysiskt eller psykiskt.

Nu har Ewa och Helena utbildat sig till certifierade kostrådgivare och kan nu kombinera sin erfarenhet av ledning och coachning med kost och hälsa.
Med hjälp av moderna mätmetoder såsom blod-urinmätningar och DNA-analyser hjälper de företag och privatpersoner att bygga upp individuella hälsoplaner som bygger på fakta och inte på gissningar.

Ewa Meurk

Certifierad kostrådgivare

Ewa Meurk är civilingenjör, företagsledare och certifierad kostrådgivare som under många år har granskat och ifrågasatt dagens vedertagna sanningar om näringslära och följderna av dagens kosthållning.

”Helt krasst och lite förenklat består våra kroppar bara av proteiner, fetter, mineraler och vatten. Ingenting annat. Efter sju år har varenda cell i kroppen bytts ut utom hjärncellerna. En blodcell lever ca tre månader medan tarmceller lever endast tre dagar. Detta innebär att vi fysiskt faktisk är en helt ny människa efter sju år.”

Helena Engström

Certifierad kostrådgivare

Helena Engström är civilingenjör, företagsledare, certifierad kostrådgivare och har under många år ägnat sig åt studier och praktik inom kost, matlagning och hälsa. Helena brinner för ekologisk mat, hälsokost, fermentering och yoga (ashtanga), hon är även kunnig inom vegetarisk och vegansk kost.

”Nog om GI, LCHF, Paleo, Tallriksmodellen, 5:2, Nordisk kost, Medelhavsmat, Hjärnkoll, ISO, Jägarkost – you name it! Jag vill bara skrota dieter och förenklade riktlinjer. Det är DIG det handlar om. Din individuella hälsa och livsstil.”